languages svenska english nederlands

Wij heten u van harte welkom bij Camping i Järvsand.

Wij zijn een zomer en winter bedrijf, u bent het gehele jaar welkom.

Camping i Järvsand ligt in de mooie provincie Jämtland in de gemeente Strömsund. U kunt hier genieten van diverse soorten natuur; bossen, meren of meertjes, rivieren, de grootste canyon van Scandinavie met een waterval van 40 meter hoogte, hoogvlaktes, moerassen.

Voor diegene die een kamer huurt is er vrij gebruik van de keuken die volledig is ingericht. Maar ook hebben wij een receptie/kiosk met mooie souveniers en eerst benodigde levensmiddelen (o.a. vers gebakken brood op bestelling, melk, frisdrank, etc.)

Onze camping is een rustige camping waar geen massa tourisme voor komt. Lekker rustig in de natuur met mogelijkheden tot vissen, varen (kano, visboot), wandelen, hiking onder begeleiding met of zonder 1 van onze honden met of zonder overnachting in het bos, wildsafari (beren, elanden), beversafari, bushcraft, quadsafari.

hällinsåfallet

Bij ons is iedereen welkom; jong en oud, gezinnen, maar ook honden zijn welkom

Op de camping en bij het meer zijn grillplaatsen waar u vrij gebruik van kunt maken.

Naast de camping zijn te vinden onze eigen rendieren (binnen afrastering), maar ook in het wild kunt u deze prachtige dieren tegen komen.


mooseGemeente Strömsund is op dit moment 's werelds dichtst bevolkt beren gebied. Voor een berensafari bent u hier dus aan het juiste adres. Maar op de camping zal iedereen er zeker aan mee moeten helpen dat deze lief uitziende maar toch levensgevaarlijke dieren op afstand blijven. Dit onder andere door geen vuilnis buiten te zetten, maar direkt in onze afvalcontainers te deponeren. Zelfs niet in uw tent laten staan!

Verder zitten hier veel elanden. In het juiste seizoen op een safari kan je er zo 5 tot 8 tegen komen.