languages svenska english nederlands

Zomer Activiteiten

hiking safari 2 - cursus mes maken - kanoën - boot - kleiduiven schieten - jagen - vissen - boogschieten - boekings-informatie

Hiking Safari 1

3 daagse safari (excl. reisdagen)
Mogelijkheid tot een mooie tocht over de fjällen of door de bossen. Deze keuze is aan de groep.

Voor de hiking kan je kiezen om deze met een husky van ons (uw eigen hond is ook mogelijk) of zonder hond te doen. De hiking begint dag 1 met vertrek vanaf de farm en u komt dag 3 weer terug. De tussen liggende tijd word in het bos doorgebracht. We slapen in zelf gemaakte onderkomens of in kleine hutjes in het bos aanwezig.

Af te leggen afstanden zijn afhankelijk van de groep.

Incl. 2x ontbijt, 3x lunch en 2x avondeten, slaapzak en benodigde materialen, transfers terplaatse en gids.

Prijs: 3.000,-- SEK p/p

* Bij deelname van meer dan 3 personen is de prijs per persoon lager. Vraag de prijs aan via een vrijblijvende offerte via e-mail of telefoon.

Hiking safari: klik op de afbeeldingen om te vergroten

hiking hiking hiking hiking

Hiking Safari 2

5 daagse safari (excl. reisdagen)
Voor dit arrangement geld dezelfde omschrijving als bij nr. 1 alleen bent u 5 dagen onderweg.

Incl. 2x ontbijt, 3x lunch en 2x avondeten, slaapzak en benodigde materialen, transfers terplaatse en gids.

Prijs: 4.900,-- SEK p/p

* Ook hier geld bij meer dan 3 deelnemers, aangepaste prijs.
terug

Cursus mes maken

1 dag cursus incl. lunch, incl. startersset
Ontvangst met een kop koffie. Hierna gaat u samen met de cursusleider aan de slag om naar eigen idee met behulp van een startersset een mooi mes te maken. Tussen de middag een gezamenlijke eenvoudige lunch.

Startersset; u heeft keuze uit 2 modellen. Wilt u een ander model is dit tegen bij-betaling mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via het kontaktformulier, per mail of per telefoon.

Prijs: 1 - 2 pers. : 1.295,- SEK p/p
Prijs: 3 - 4 pers. : 900,- SEK p/p
Prijs: 5 of meer pers.: 825,- SEK p/p

terug

Kajak Safari

2 daagse safari (excl. reisdagen)

Ontvangst met koffie. Daarna gaan we de kajak's inpakken en start ons 2 daagse avontuur. Bij de kajak safari overnachten we daar waar we een mooi plekje vinden in de natuur.

Voor het avondeten is het mogelijk te vissen om de gevangen vis als extraatje bij de avondmaaltijd te kunnen gebruiken.

Incl. 1x ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten, slaapzak en benodigde materialen en gids.

Prijs: 2.100,-- SEK p/p

* Meer dan 3 deelnemers, aangepaste prijs.
De kajak safari is te verlengen door er meer dagen bij te boeken, indien u dit wenst.

Kajak safari: klik op de afbeeldingen om te vergroten

kano kano kano
terug

Kajak Huur

Ook is het mogelijk op eigen gelegenheid er op uit te trekken met een kajak. Het huren van een kajak is mogelijk per uur, maar ook voor meerdere dagen.

Prijs op aanvraag.
terug

Boot Huur

Wij hebben een 4 persoonsboot met electro motor. Met deze boot is het prima vissen, of gewoon een mooie tocht te maken. Een electro motor is stil, maar toch kan het zijn dat u nog meer puur natuur wilt. U kunt dan kiezen om de motor thuis te laten en te roeien.

Prijs: 0-4 uur 350,-- SEK
1 dag 500,-- SEK

Boot verhuur: klik op de afbeeldingen om te vergroten

boot boot boot
terug

Kleiduiven schieten

Kleiduiven schieten gebeurd met een hagelgeweer. Een leuke en ontspannende inspanning. Leuk om met een groep vrienden te doen, maar ook alleen of met z'n tweeen een mooie gelegenheid om te leren schieten. Voor degene die reeds bekend zijn met het hagelgeweer een leuke bezigheid om in uw vakantie te doen.

Dit alles onder begeleiding van 1 van onze gidsen. Ontvangst met koffie.

Prijs: 2 uur 350,-- SEK p/p
verlening per uur 150,-- SEK p/uur p/p

kleiduif schieten kleiduif schieten kleiduif schieten
terug

Jagen

Beer, eland en vogel
Jagen is in zweden een cultuur en is ontstaan uit de voorziening in voedsel. Nu tijden is de traditie van het jagen voortgezet en het word kinderen met de paplepel ingegoten. Op de middelbare school is het mogelijk om als pakket jagen te nemen als punten voor je einddiploma. Het is nu geen voedselvoorziening meer, maar voor het op peil houden van de wild stand. Natuurlijk word het dier wat geschoten is wel benut: vlees.

Beren en eland jacht gebeurd in een jachtteam. Vogel jacht is individueel.

Wij organiseren de jacht voor u, incl. het invullen van papieren voor het meenemen van uw eigen wapen. Het jagen gebeurd onder begeleiding van onze gids.

Dag kaarten mogelijk, maar ook als compleet arrangement, incl. overnachtingen en maaltijden.

Voor meer info en prijzen kunt u een e-mail sturen of bellen.

Prijs: op aanvraag

Jagen: klik op de afbeeldingen om te vergroten

jagen
terug

Vissen

Onze omgeving leent zich uitstekend voor het vissen. In het grote meer bij ons voor de deur, maar ook in de bossen en bergen zijn uitstekende vismeertjes.

Een viskaart is een vereiste. Deze is bij ons te koop.

Dagkaart : 50,-- kr.
Weekkaart : 150,-- kr.
Seizoenkaart: 200,-- kr.

Vissen kunt u individueel doen, maar ook een gids van ons kan u de mooiste en beste plekjes wijzen. Prijs voor het vissen onder begeleiding van een gids op aanvraag.

Vissen: klik op de afbeeldingen om te vergroten

vissen vissen vissen
terug

Boogschieten

Wordt verzorgd door Norrlands Archery

terug

* Als u alleen of met 2 personen boekt en er komen meerdere personen bij, word de prijs van meer dan 3 personen berekend. Mocht u al betaald hebben, word het verschil bedrag aan u terug betaald.

terug

Boekings informatie

Wij hebben geen vast schema. Indien u een activiteit wilt boeken, kunt u de gewenste datum en activiteit door geven. Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is. Hierna volgt een reserveringsbevestiging met het door ons gezamenlijk afgesprokene.

Een activiteit is los te boeken of in combi met een geheel arrangement (overnachting en eten). Ook zijn bijv. een meerdaagse hiking of kanotour, etc. uit te breiden met andere activiteiten. Dit alles op aanvraag.

Het definitief maken van het door ons aangeboden voorstel kunt u doen door te reageren op onze mail met voorstel of via het boekingsformulier. Hierop krijgt u van ons een reserveringsbevestiging waarin staat dat een betaling van 25% van de totale som is vereist (aanbetaling). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst. In onze reserveringsbevestiging staan alle gegevens omtrent de totale reissom en bankgegevens om de betaling te kunnen voldoen.

Het restant bedrag* van de totale reissom dient 2 weken voor aankomst van uw vakantie te worden voldaan. Bij boeking binnen 2 weken van de start van uw vakantie, is voor het definitief maken van uw boeking, betaling van de gehele reissom vereist.

De reis naar ons toe is niet inbegrepen. Op aanvraag is transfer van en naar Strömsund of Östersund mogelijk.

Camping i Järvsand behoud het recht een programma te wijzigen verband houdend met weer of onvoorziene omstandigheden, omstandigheden buiten onze macht om.

Voor onze uitgebreide leveringsvoorwaarden: klik hier

Om te reserveren kunt u ons bellen, mailen of gebruik maken van ons boekingsformulier

* Uitzondering voor boekingen van dagactiviteiten. Hier geldt volledige betaling ter plaatse, kontant of per pin. (u mag natuurlijk altijd vooraf betalen).

terug