languages svenska english deutsch
richard

Richard van Kooten,

Geboren: 1968 te Hoenderloo

Eigenaar Camping i Järvsand en Siberian Adventure's Northern Sweden.
Voor wat betreft de camping is hij mede verantwoordelijk voor de kiosk/receptie en helpt in het restaurant. Binnen de beide bedrijven is Richard gids in alle soorten van activiteiten die wij verzorgen, gastheer, hij verzorgd het onderhoud en schoonmaak van de gebouwen, machines en terreinen. Verder is hij mede betrokken bij de verzorging en training van de honden.

claudia

Claudia Beerta,

Geboren: 1970 te Apeldoorn
Eigenaar Camping i Järvsand en Siberian Adventure's Northern Sweden.
Voor wat betreft de camping is zij mede verantwoordelijk voor de kiosk/receptie, is kok en bediend in het restaurant. Binnen het geheel is Claudia gastvrouw, maar ook verantwoordelijk voor de boekhouding, (mail-)contacten en boekingen, de inkopen, de planning, de tuinen, de schoonmaak en de verzorging en training van de honden. Met name ook de training van de jonge honden, die tijdens het winterseizoen oud genoeg zijn om te beginnen met hun trainingen.

Jay

Jay van Kooten,

Geboren: 2000 te Apeldoorn

Jay helpt in zijn vrije tijd hier en daar om te leren (en voor extra zakgeld...). Hij vindt het leuk om met de honden te sleeen en lekker buiten te zijn. Maar ook een computer is wel aan hem besteed. Het zweeds had hij al snel onder de knie. Leuk te zien hoe hij zo makkelijk wisselt tussen Nederlands en Zweeds.


Kyona

Kyona van Kooten,

Geboren: 2004 te Apeldoorn

Kyona was een half jaar toen wij naar Zweden verhuisden. Voor haar was het zodra ze begon te praten beiden Nederlands en Zweeds. Ook zij houdt van helpen, in de tuin, in de keuken. Graag is ze daar waar wij ook zijn. Ook Kyona is graag buiten, maar zeer zeker ook bij de honden. Zij is wat sneller afgeleid en kan dus niet zolang met een computer bezig zijn.


nanoek

Nanoek Tokkie,

Geboren: 1990 te Ens

Nanoek is onze werknemer sinds augustus 2013. Hier voor was ze al bij ons als stagiair. De hoofdmoot van haar taakomschrijving is de verzorging en training van de honden, gids en ze helpt in de keuken. Maar ook daar waar nodig is springt ze bij in de receptie, tuinonderhoud, schoonmaak, etc.