languages svenska english deutsch

Winter Activiteiten

sledehonden touren:
Sleddogtour Basic - Sleddogtour Experience

Sneeuwscootersafari's en overige
Scootersafari - Sneeuwschoenhiking - Ijsvissen - boekings-informatie

Sledehonden Safari's

Sleddogtour Basic

Halve dag

Bij aankomst krijgt u uitleg over het sleeen. Hierna gaan we de honden inspannen en vertrekken we voor een tour van ca. 20 km. Na terugkomst verzorgen we gezamenlijk de honden. Er is mogelijkheid de honden in de kennels te aaien en hierna is het tijd voor vertrek.

Iedere deelnemer bestuurd zijn eigen slee.

Prijs: 750,- SEK p/p


terug

Sleddogtour Experience

Dagtocht

Een hele dag in de mooie natuur met ieder zijn eigen team.

Bij aankomst krijgt u uitleg over het sleeen, met een proefronde achter de sneeuwscooter. Hierna gaan we de honden inspannen en vertrekken we voor een dagtocht van tussen de 30 en 50 km. Dit alles afhankelijk van het weer. Onderweg maken we een kampvuur om lekker op te warmen. Na terugkomst verzorgen we gezamenlijk de honden. Ook is er gelegenheid de hardwerkende honden nog gedag te zeggen in de kennel. Aan het eind van de dag nemen we afscheid.

Iedere deelnemer bestuurt zijn eigen slee.

Prijs: 1.400,- SEK p/p


terug

Paardrijden

Bosrit; leuk voor zowel beginners als gevorderden
Ontvangst met een kop koffie. Hierna gaat u samen met de gids de paarden uit de wei halen, verzorgen, zadelen. Tevens krijgt u uitleg over het rijden en hoe om te gaan met onze paarden. Afhankelijk van de ervaring doen we een stukje proefrijden voordat we het bos in gaan.

Onze ritten worden aangepast op de ervaring van de deelnemers.

 Prijs: 1 uur: 350,- SEK p/p
Prijs: 2,5 uur: 600,- SEK p/p
Prijs: 3 uur incl. snack: 800,- SEK p/p

paard

terug

Sneeuwscootersafari's

Scootersafari

Hele dag

1 dag sneeuwscootersafari

Bij aankomst krijgt u uitleg en tips over het rijden op een sneeuscooter. Hierna stappen we op en maken een tocht die ons op punten brengt waar de honden niet kunnen komen. We maken tussendoor een gezellig kampvuur.

Inbegrepen: Sneeuwscooter en helm (per stel word 1 sneeuwscooter gedeeld, mits anders geboekt).

Prijs: 2.600,- SEK p/p bestuurder, 1.050,- Passagier. (Bij meer dan 2 personen aangepaste prijs).


terug

Ijsvissen

Ca. 1 uur

Voor mooi eigenlijk te kort, maar voor diegene die niet van vissen houdt een leuke manier om aan het bijzondere ijsvissen te "proeven".

Prijs: 200,- SEK p/p

Ca. 4 uur

We gaan naar een mooie meer (bevroren wel te verstaan) en installeren ons bij een door u zelf gemaakt gat in het ijs. Om op te warmen is er een kampvuur.

Prijs: 575,- SEK p/p


terug

Boekings informatie winteractiviteiten

Om gebruik te maken van onze activiteiten hoeft u niet bij ons te verblijven. Een dag bezoek is dus mogelijk. Natuurlijk kunt u 1 van onze blokhutten of kamers huren voor een mooi verblijf in deze prachtige omgeving. Of een campingplek met eigen caravan, camper of tent benutten.

Indien u een activiteit wilt boeken of u wilt meer informatie, kunt u de gewenste datum en activiteit en eventuele vragen door geven via mail:info@campingjarvsand.com of via het boekingsformulier.. Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is en geven de nodige antwoorden op uw vragen. Als we gezamenlijk tot een reisdata zijn gekomen, volgt een reserveringsbevestiging met het door ons gezamenlijk afgesprokene.

Om een reservering definitief te maken is een aanbetaling van 25% vereist. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst.

Deelname is op eigen risico.

terug