languages svenska english deutsch

Camping

Bij ons bent u ook welkom zonder Camping Card Scandinavie!!!

Onze camping ligt aan een rustige landweg en direct aan het grote meer Flåsjön (50x10km).

Ons campingveld is ruim van opzet en heeft een grasbodem. Wij hebben geen staanplaatsen in afgezette vakken. Een ieder kan zijn eigen plaats bepalen.

De sanitaire voorzieningen zijn gelegen in ons gastenverblijf. Er is een aparte afwas en groentewas voorziening direct op het campingveld.

We beschikken over een tapkraan voor het vullen van water in uw jerrycan of emmer. Ook is voorzien in een stortplaats voor chemisch toilet.

Wij hebben een gezellige gemeenschappelijke ruimte in ons gastenverblijf, deze ruimte is voor onze campinggasten vrij toegankelijk voor gebruik.

Het campingveld beschikt over een grilplaats waar u vrij gebruik van kunt maken.

We hebben geen plaatsen direct aan het water, maar het meer is wel op korte loopafstand. Het grote voordeel van niet direct aan het water staan is dat u 80% minder last hebt van de muggen. Lekker naar het water als u dat wilt, en als u even rustig in de zon wilt zitten een boek lezen of eten, heeft u geen last van zoemers om uw hoofd.

Campingveld:
klik op de afbeeldingen om te vergroten

campingveld rendier meer campingveld bbq onze rendieren

Boekings informatie

Voor wat betreft onze camping bent u vrij om voor af te boeken of juist niet. Wij hebben veel seizoensplaatsen, dus er is altijd plaats voor u. Het voordeel van niet boeken is dat u, als u onderweg iets nog graag wilt zien, u niet vast zit aan een geboekte datum bij ons en u in uw vakantie niet hoeft te haasten. Indien u wel wilt boeken kunt u dit doen via ons boekingsformulier, via e-mail of per telefoon.