languages svenska english deutsch

Winter Activiteiten


Sleddogtour Basic - Sleddogtour Short - Ijsvissen - boekings-informatie

Sleddogtour Basic

Halve dag

Bij aankomst krijgt u uitleg over het sleeen. Hierna gaan we de honden inspannen en vertrekken we voor een tour van ca. 20 km. Na terugkomst verzorgen we gezamenlijk de honden. Er is mogelijkheid de honden in de kennels te aaien en hierna is het tijd voor vertrek.

Iedere deelnemer bestuurd zijn eigen slee.

Prijs: 750,- SEK p/p


terug

Sleddogtour Short

Een 8 km tour om eens te ervaren hoe het is een eigen hondenteam te besturen.

Bij aankomst krijgt u uitleg over het sleeen, hoe te sturen en vooral hoe te remmen. Hierna gaan we de honden inspannen en vertrekken we voor een tour van 8 km. Na terugkomst verzorgen we gezamenlijk de honden. Ook is er gelegenheid de hardwerkende honden nog gedag te zeggen in de kennel.

Iedere deelnemer bestuurt zijn eigen slee.

Prijs: 500,- SEK p/p


terug

Ijsvissen

Ca. 1 uur

Voor mooi eigenlijk te kort, maar voor diegene die niet van vissen houdt een leuke manier om aan het bijzondere ijsvissen te "proeven".

Prijs: 200,- SEK p/p

Ca. 4 uur

We gaan naar een mooie meer (bevroren wel te verstaan) en installeren ons bij een door u zelf gemaakt gat in het ijs. Om op te warmen is er een kampvuur.

Prijs: 575,- SEK p/p


terug

Boekings informatie winteractiviteiten

Om gebruik te maken van onze activiteiten hoeft u niet bij ons te verblijven. Een dag bezoek is dus mogelijk. Natuurlijk kunt u 1 van onze blokhutten of kamers huren voor een mooi verblijf in deze prachtige omgeving.

Activiteiten zijn alleen vooraf te boeken. Zonder reservering kunnen wij geen garantie bieden dat wij op het door gekozen tijdstip mogelijkheden hebben.
Indien u een activiteit wilt boeken of u wilt meer informatie, kunt u de gewenste datum en activiteit en eventuele vragen door geven via mail:info@campingjarvsand.com . Wij nemen kontakt met u op of deze datum inderdaad beschikbaar is en geven de nodige antwoorden op uw vragen. Als we gezamenlijk tot een besluit zijn gekomen, volgt een reserveringsbevestiging met het door ons gezamenlijk afgesprokene.

Om een reservering definitief te maken is een aanbetaling van 25% vereist. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van ontvangst.

Deelname is op eigen risico.

terug